РУСИЈА НЕМА ДА ДОЗВОЛИ МАКЕДОНИЈА ДА БИДЕ ОКУПИРАНА ОД ФАШИСТИТЕ ОД НАТО




Русија нема намера да дозволи Македонија и Македонскиот народ да бидат окупирани од страна на НАТО затоа што Македонскио народ си го кажа своето мислење на 30 Сештември.

На НАТО не му е гајле за Македонија и за Македонскиот народ и идентитет што е уште пострашно НАТО преку своите фашизоидни планови сака по секоја цена да го погази ставот и мислењето на Македонците кој се изјаснија преку бојкот дека не го даваат името и дека не им е гајле за НАТО.

Русија нема намера да дозволи Македонскиот народ да биде понижен јасно се гледа дека Македонскиот народ со Големи симпатии гледа кон Братскиот руски народ ние сме спремни како браќа да им помогнеме на Македонците затоа што Македонците се лулка на Културата во Европа Македонците се најстар народ во Европа и тоа несмее да се негира се вели во сооштението дадено од Сергеј Казоров дадено за рускиот Весник Правда.

ПОВЕЛЕТЕ ВО ГРУПАТА МАКЕДОНИЈА ЗА СЕКОГАШ ПОДОЛЕ НА ЛИНКОТ

https://www.facebook.com/groups/564041373974379/

Comments

  1. Една работа ме интересира , дали навистина веруваш во сите овие лајнарии што ги пишуваш, на лаги , на лажни вести , на не проверени информации?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ПУТИН : СОЛУН Е МАКЕДОНСКИ ГРАД

ПУТИН: ГРЦИЈА ДА НЕ СЕ МЕША ВО МАКЕДОНСКИТЕ ИМЕ И ИДЕНТИТЕТ

ЕРДОГАН - ПОЗНАВАМ САМО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ